Rakenneosan tehohaku

Rakenneosien tehohaku on tehokas hakutyökalu, jolla on mahdollista luoda hakuja käyttäen rajauskriteereinä kaikkia konfiguraatiotietokannan kenttiä, mukaanlukien vapaamuotoiset kentät. Saman haun voi suorittaa uudelleen valitsemalla se Edellinen haku -pudotusvalikosta. Edellinen haku -pudotusvalikossa on listattuna käyttäjän rakenneosatietokantaan saman istunnon aikana tehdyt haut.
Lisäksi toistuvasti käytetyt haut voidaan tallentaa valmiiksi näkymiksi, joko henkilökohtaisiksi tai yleisiksi, kaikille näkyviksi hauiksi, sekä raporteilla käytettäviksi näkymiksi.

Kaikki käyttäjät, joilla on vähintään Näytä-oikeudet rakenneosiin, voivat käyttää rakenneosien tehohakua.

Tehohaku suoritetaan seuraavanlaisesti:

1. Valitse hakukriteerinä käytettävä kenttä.
2. Valitse 'Hakuehtona' ja syötä/valitse hakuehtona käytettävät arvot. Eri tyyppisille kentille on valittavissa erilaiset hakuehdot.
3. Siirrä hakuehto Lisää painikkeen avulla tämänhetkisiin hakuehtoihin.
4. Toista kohdat 1 ja 2 kunnes kaikki tarvittavat hakuehdot on syötetty.
5. Paina OK-painiketta. Tehohaku-ikkuna suljetaan ja lista hakuehdot täyttävistä rakenneosista avautuu Rakenneosat -listaikkunaan.
6. Jos haluat tallentaa tallentaa suorittamasi haun näkymäksi, paina Tallenna-painiketta Tehohaku-ikkunassa ennenkuin suoritat haun.

Katso myös:

Esimerkki Rakenneosan tehohausta
Tehohaun hakukriteerit
Tallenna näkymä