Rakenneosan muokkaus

Rakenneosan tietosisältö riippuu valitun rakenneosan tyypistä. Esimerkiksi tiedot, joita on syötetty 'Tietokone' tyyppiselle rakenneosalle ovat erilaisia kuin 'Tulostin' -tyyppisen rakenneosan. Rakenneosa-ikkunan ulkoasu on muokattavissa samalla tavoin kuin Tapausnäytön. Katso lisätietoa kappaleesta Parametrit - Rakenneosien hallinnan asetukset.

Rakenneosa voidaan merkitä ei aktiiviseksi, jos se esimerkiksi on rikkoutunut tai otettu pois käytöstä. Inaktivointi tehdään valitsemalla Tila-kenttään arvoksi Ei aktiivinen.
Ei aktiivinen rakenneosa ei näy rakenneosalistalla, kun tapaukselle valitaan rakenneosaa.

Katso myös:

Vapaamuotoiset kentät
Muokkausnäyttöjen yleiset toimintopainikkeet