Ohjelmistot

Ohjelmistot -välilehdellä listataan kaikki ohjelmistot, jotka on lisätty ko. rakenneosalle. Tällä välilehdellä voi rakenneosalle myös lisätä uusia ohjelmistoja, sekä muokata olemassaolevia. Välilehdellä näytettävät kentät eivät ole muokattavissa. Tämä välilehti avataan Uusi/Muokkaa rakenneosaa -ikkunasta.

Ikkuna sisältää seuraavat kentät ja painikkeet:

Kenttä Selitys
Ohjelmisto, Nimi, Versio, Asennuspäivä Tietoja rakenneosalle asennetusta ohjelmistosta.
Uusi-painike rivin toiminnoista Avaa Ohjelmistoasennus -ikkunan uuden ohjelmiston lisäämiseksi rakenneosalle.
Poista-painike rivin toiminnoista Poistaa valitun ohjelmiston rakenneosalta. Ei poista ohjelmistoa ohjelmistorekisteristä.