Rakenneosien katselu

Rakenneosia voi lisätä, muokata ja poistaa Rakenneosien listaikkunassa.

Rakenneosien listaikkunan rivin toiminnot sisältää kaikki rakenneosiin liittyvät toiminnot.

Rakenneosien listanäytöllä on mahdollista hakea rakenneosia pikahaun (Etsi) sekä tehohaun avulla. Yksittäisen rakenneosan voi hakea näytölle Etsi rakenneosa -toiminnallisuuden avulla, jolloin rakenneosa avataan suoraan muokkausikkunaan. Hakukriteerinä käytettävä kenttä on pääkäyttäjän määriteltävissä.

Huomaa! Jos sisäänkirjautuneen käyttäjän profiiliin on lisätty asiakasrajaus, ei hän välttämättä näe kaikkia konfiguraatiotietokannassa olevia rakenneosia tällä listanäytöllä. Jos laitteen asiakas tai omistaja ei kuulu asiakasrajauksen asiakkaisiin, ei rakenneosaaa näytetä.

Katso myös:

Listaikkunoiden yleiset ominaisuudet
Rakenneosien muokkaaminen listaikkunassa