Tapauksien lisäys

Tapauksen lisäys vaatii seuraavat vaiheet:

.
1. Varmista että sinulla on sopiva käyttötapaus valittuna.
2. Valitse Uusi ikoni työkaluriviltä
3. Täytä vaadittavat kentät uuden tapauksen dialogin välilehdillä. Pidä mielessäsi että käytettävissä olevat kentät ja välilehdet riippuvat käytettävästä käyttötapauksesta.
4. Jos haluat lisätä tapaukselle liitetiedoston, katso kappale Liitetiedostojen lisäys.
5. Jos haluat tehdä tapaukselle toiminnon, katso kappale Tapauksien toiminnot.
6. Jos viestitoiminnot ovat käytössä, näet tapauksen Lähetä viesti- välilehdellä toimintoon liitetyt viestitoimitukset. Jos tapaukselle on määritelty viestitoimituksia eli uuden tapauksen yhteydessä lähetetään viesti, viestin vastaanottajat voidaan tarkistaa muokkaa viestin dialogilla.
7. Paina tallenna painikkeesta. Tapaus tallennetaan tietokantaan.

Tapauksen muokkaus sisältää seuraavat tapaus-valikon toiminnot:
Lisää FAQ
toiminnallisuus Lisää FAQ valitulle tapaukselle.
Lisää tietämyskantaan
toiminnallisuus Lisää tietämyskantaan valitulle tapaukselle.
Näytä tietämyskanta
Jos tapaukselta on jo lisätty artikkeli tietämyskantaan, tapaus toiminnon avulla voit nähdä artikkelin valitsemalla Näytä tietämyskannan artikkeli.
Näytä tapaus
Tietämyskannan artikkelilta voidaan siirtyä takaisin tapausrekisteriin valitsemalla näytä tapaus toiminto.

Muokkausnäyttöjen yleiset toimintopainikkeet
Tapauksien muokkaus
Tapauksien poisto