Ulkoisen linkin lisäys

Tapauksille/tietämyskannan artikkeleille voidaan isätä ulkoisia linkkejä. Tämä voidaan tehdä painamalla Uusi painiketta Linkit kontrollissa.

Linkkien avulla tapauksille/tietämyskannan artikkeleille voidaan määritellä aktiivisia linkkejä Requesten ulkopuolisiin järjestelmiin, esimerkiksi yrityksen omille web sivuille. Uuteen linkkiin määritellään linkin URL. Linkille voidaan myös määritellä kuvaus. Linkin pääsy kentän avulla määritellään linkin näkyvyys asiakaspalveluliittymässä. Käyttäjän painaessa linkkiä, linkki avautuu selaimen ikkunaan.

Katso myös:

Tapauksien lisäys