Tapauksen muokkaus

Tapauksia voidaan muokata useaan kertaan elinkaaren aikana. Toimintoja suoritetaan, tapauksen kuvausta mahdollisesti tarkennetaan ja tapauksen syötön yhteydessä valittuja kenttien arvoja voidaan vaihtaa.

Tapauksen muokkausdialogi avataan klikkaammalla halutun tapauksen tapaus id kenttää

Muutokset tallennetaan painamalla Tallenna painiketta. Poikkeuksena käyttäjän suorittama toiminto. Toiminnot tallennetaan tietokantaan käyttäjän painaessa OK painiketta toiminto dialogilla.

Jos viestitoiminnot ovat käytössä, voit nähdä Viestit Lähetä viesti välilehdellä. Jos viestille on määritelty toimitustietoja , voit tarkistaa viestin vastaanottajat Muokkaa viestiä dialogilla.

Jokaisen tekstikentän yhteydessä voidaan käyttää pop-up valikkoa. Valikossa on kopioi/leikkaa/liimaa valinnat. Käyttäjä voi myös kumota tai tehdä saman lisäyksen uudestaan.

Jos palvelutasosopimukset (SLA) on käytössä, SLA:ta varten voidaan ottaa uusi kenttä käyttöön: Seur.toiminto -kenttä. Tähän kenttä sisältää päivämäärän/kellonajan jolloin seuraava toiminto pitäisi olla tehtynä SLA sääntöjen mukaisesti.
Jos tapaukselle liittyy SLA, käyttäjä voi avata tapauksella olevasta SLA linkistä SLA sopimuksen klikkaamalla SLA:n vieressä olevaa kynä paperi painiketta.

Tuotevalintatyyppi voidaan valita Parametrit - Yleisasetukset - Tuotevalintatyypistä. Tämän avulla määritellään käytetään tuotehaussa valintalistaa vai hakukontrollia.

Ohje: Välilehdeltä toiselle siirtyminen tehdään valitsemalla hiirellä toivottu välilehti.

Muokkausdialogilla on seuraavat tapauksen toimenpide valinnat:

Lisää FAQ
Toiminto Lisää FAQ... valitulle tapaukselle.
Lisää tietämyskantaan
Toiminto Lisää tietämyskantaan valitulle tapaukselle.
Näytä lähetetyt sähköpostit
Toiminto Näyttää lähetetyt sähköpostit valitulle tapaukselle.

Muokkausnäyttöjen yleiset toimintopainikkeet
Instanssi välilehti
Tunnistetiedot välilehti
Yksityiskohdat välilehti
Ratkaisu välilehti
Liitetyt välilehti
Liitetiedostot
Historia
Tapauksen pohjan tulostus
Viestitoiminnot
Etsi tuote