Viestien muokkaus - sähköpostiulkoasu

Jos toiminnolle on määritelty sähköpostiulkosasu, Muokkaa viestiä dialogi avautuu käyttäjälle suoraan toiminnon valitsemisen jälkeen.

Useamman viestin saajien sähköpostiosoitteet lisätään vastaanottajiksi puolipisteellä eroteltuna.

Tietyt toiminnon kentät (Tekijä, tila, vastuuhenkilö, Instanssi, luonti pvä/klo, käytetyt tunnit, APL:n julkisuus) tallennetaan käyttötapauksen oletuksien mukaisesti. Oletukset määritellään tapauksen elinkaaressa. Lähetetty sähköposti kokonaisuudessaan tallennetaan historiarivin kommenttikenttään.

Etsi toiminnon avulla sähköpostiviestille voidaan lisätä käyttäjärekisteristä vastaanottajia kopio ja piilokopio kenttiin.
Tämän lisäksi käyttäjän, jota ei löydy käyttäjärekisteristä, sähköpostiosoite voidaan kirjoittaa suoraan haluttuun vastaanottaja kenttään.

Muokkaa viestiä dialogilla on seuraavat kentät ja painikkeet:

Kenttä/Painike Selitys
Tekijä * Henkilön nimi joka tekee toiminnon.
Vastaanottaja * Viestin vastaanottaja. Jos haluat lisätä uusia vastaanottajia, käytä puolipistettä tai pistettä vastaanottajien välissä.
Kopio Tarvittaessa voit lisätä vastaanottajia kopio kenttään. Jos haluat lisätä uusia vastaanottajia, käytä puolipistettä tai pistettä vastaanottajien välissä. Tapauksen tarkkailijat lisätään tähän kenttään automaattisesti.
Piilokopio Tarvittaessa voit lisätä vastaanottajia kopio kenttään. Jos haluat lisätä uusia vastaanottajia, käytä puolipistettä tai pistettä vastaanottajien välissä.
Otsikko * Viestin otsikko
Tekstiosio * Viestin tekstiosio
OK painike Hyväksyy muutokset viestiin ja sulkee dialogin.
Peruuta painike Peruuttaa tehdyt muutokset ja sulkee dialogin.

Liitetiedostot välilehti

Käyttäjä voi lisätä viestiin liitteitä joko tapaukselta tai lisätä tapauksen ulkopuolisia liitteitä. Lisätietoja liitteiden käsittelystä löydät liitetiedostojen hallinnasta.

Katso myös:

Viestitoiminnallisuudet
Lähetetyt sähköpostiviestit loki
Viestin liitteiden muokkaus