Etsi rakenneosa

Kun käyttäjä lisää rakenneosan tapaukselle, käyttäjä normaalisti kirjoittaa rakenneosan nimen tai osan rakenneosan nimeä hakukenttään. Kenttä, jota käytetään hakuun, voidaan valita Parametrit - Konfiguraatiotietokanta - Tapausten rakenneosanhaun ulkoasu dialogilla.

Jos vain yksi rakenneosa löydetään hakukriteereillä, käyttäjä voi siirtyä seuraavaan kenttään. Jos löydetään useampia kenttiä, avataan Etsi rakenneosa dialogi.

Etsi rakenneosa dialogilla nähdään kaikki ne rakenneosat jotka täyttivät hakuehdot. Tämän jälkeen käyttäjä voi valita halutun rakenneosan listalta aktivoimalla rakenneosan rivin alussa olevan valinnan. Tämän jälkeen käyttäjä hyväksyy valinnan OK painikkeella. Tämän jälkeen dialogi sulkeutuu ja rakenneosan nimi kenttään päivittyy valittu rakenneosa/rakenneosat. Haku pohjautuu joko ilmoittaja, asiakas tai rajauksena käytettyyn näkymään riippuen rakenneosan haussa käytettävästä tapauksen kentästä joka määritellään Parametrit - Käyttötapaukset - Rakenneosien oletus -asetuksissa.

Käyttäjä voi myös hakea rakenneosan muut relaatiot Valitse relaatiot painikkeen avulla tai poistaa rakenneosan tai relaation rakenneosan kentän vieressä olevalla Poista painikkeella.

Katso myös:

Tapauksen lisäys