Etsi asiakas

Kun tapaukselle lisätään asiakas, käyttäjä voi hyödyntää joko asiakasnumeroa (joka voi viitata organisaation kolmannen osapuolen järjestelmään), asiakkaan nimeä tai osaa asiakkaan nimeä. Tämän jälkeen käyttäjä painaa asiakaskentän vieressä olevaa Etsi painiketta.

Jos etsinnässä käytetään asiakkaan nimeä tai osaa sitä, se organisaatio joka sisältävät nimen tai nimen osan, valitaan asiakkaaksi. Jos taas monta asiakasta täyttää ehdon, käyttäjä valitsee halutun asiakkaan Etsi dialogilta ja hyväksyy valinnan OK painikkeella.

Huomaa että haku hakee kaikki ne asiakkaat, joiden nimi sisältää stringin jota haussa käytetään. Tämän vuoksi yksittäistä kirjainta ei pitäisi käyttää haussa pelkkänä hakuehtona, sillä haku tuottaa suuren tulosjoukon.

Katso myös:

Tapauksen lisäys