Sisällysluettelo

Pikahaku

Pikahaun avulla voit hakea tapauksia helposti ennalta määriteltyjen kenttien avulla. Käytettävät kentät riippuvat käytettävän käyttötapauksen pikahaun ulkoasu asetuksista. Jos käyttötapaukselle on valittu oletus ulkoasu, pikahaussa käytetään seuraavia kenttiä: tapaus id, otsikko, kuvaus ja kaikki tekstikentät.

Jos etsit tapauksia id:n avulla, voit antaa joko yhden tai usean tapauksen id:n eroteltuna pilkulla. Useamman tapauksen haku tapaus id:llä on hyödyllistä esimerkiksi silloin kun haluat yhdistää tapaukset.

Kaikki tekstikentät hakukentän avulla haetaan kaikista teksti kentistä tietoa jotka näkyvät tapauksen muokkausdialogilla. Huomaa että käytettävät kentät tapauksen muokkausdialogilla riippuvat valittuna olevasta käyttötapauksesta. Käytettäessä Kaikki tekstikentät -hakukenttää, haku voi hidastua riippuen tekstikenttien määrästä.

Pikahaussa voidaan käyttää yksittäistä kenttää, kaikkia kenttiä tai muutamia kenttiä.

Haun kohde määritellään etsi valinnalla. Tällöin määritellään haetaanko tuloksia pelkästään aktiivisista tapauksista, arkistoiduista tapauksista vai kaikista tapauksista.

Huomaa: Jos haet sellaista tapausta joka on yhdistetty toiseen tapaukseen, haku palauttaa perustapauksen, johdon yhdistäminen tehtiin, sekä yhdistetyn tapauksen.


Katso myös:


Tehohaku