Liitetyt välilehti

Liitetyt välilehdellä nähdään kaikki ne tapaukset jotka on liitetty ko. tapaukseen. Tapauksen ryhmä sisältää kahdesta tai useammasta tapauksesta. Tapaukset voidaan liittää toisiinsa rivin toiminnon liitä tapaukset toisiinsa toiminnon avulla.

On myös mahdollista liittää/poistaa tapauksia muokkauksen alla olevaan tapaukseen käyttämällä tapauksen ryhmä valintaa.

Voit myös avata liitetyn tapauksen valitsemalla hiirellä tapaus id linkistä.

Voit myös tehdä ryhmätoiminnon liitetyille tapauksille painamalla ryhmätoiminto painiketta.

Muokkausnäyttöjen yleiset toimintopainikkeet
Muokkaa tapauksen ryhmää
Liitetyt tapaukset