Valitse rakenneosa

Valitse rakenneosa dialogilla haetaan ja valitaan rakenneosa (rakenneosat) hakukriteeriksi. Dialogi voi avautua tapauslistan hakukentästä (jos niin määritelty käyttötapauksella) tai pikahausta.

Rakenneosat voidaan hakea käyttämällä rakenneosan nimeä (tai osaa nimeä) tai käyttämällä rakenneosan tyyppiä.
Huomaa: Käyttäjän käyttöoikeuksista riippuu mitä rakenneosia käyttäjälle näytetään. Jos käyttäjän profiilissa käytetään asiakasrajausta rajaamaan tapauksien näkyvyyttä asiakkaittain, tämä rajaus koskee myös rakenneosien näkyvyyttä.

Jos valitse rakenneosa dialogi avataan tapauslistan hakukentästä, käyttäjä voi valita ainoastaan yhden rakenneosan. Kaksoisklikkaamalla tällöin rakenneosaa valitsee rakenneosan hakukriteeriksi ja sulkee hakudialogin.

Katso myös:

Valitse tuote
Valitse komponentti
Valitse versio