Valitse versio

Valitse versio dialogilla haetaan ja valitaan versio (versiot) hakukriteeriksi. Dialogi voi avautua tapauslistan hakukentästä (jos niin määritelty käyttötapauksella) tai pikahausta.

Versio (versiot) voidaan hakea käyttämällä version nimeä (tai osaa nimeä).
Huomaa: Jos käyttötapauksen etsi arvon valintana on 'käyttötapauksen kentät', ainoastaan käyttötapauksen tuotteiden versiot ovat käytettävissä hauissa.

Jos valitse versio dialogi avataan tapauslistan hakukentästä, käyttäjä voi valita ainoastaan yhden version. Kaksoisklikkaamalla tällöin versiota valitsee version hakukriteeriksi ja sulkee dialogin.

Katso myös:

Valitse tuote
Valitse komponentti