Tapausten katselu

Tapauksia voidaan katsella, lisätä, muokata ja poistaa tapauksien listanäytöllä.

Käyttäjän kirjautuessa Requesteen, käyttäjä näkee sen käyttötapauksen oletusnäkymän joka on määritelty hänen profiiliin. Käyttäjä voi vaihtaa näkymän valitsemalla uuden näkymän näkymä valikosta.

Tapaukset voidaan hakea nopeasti käyttämällä hakutoimintoja. Jos yksittäistä tapausta haetaan tapaus id kentän avulla, ko. tapaus avautuu käyttäjälle muokkaustilaan. Jos taas useampi tapaus täyttää käyttäjän hakuehdon, esimerkiksi tänään ilmoitetut tapaukset, tulosjoukko tuodaan omaksi näkymäksi.

Edellinen haku pudotusvalikossa säilytetään kymmenen viimeisintä hakua (sekä pika- että tehohakua) olemassa olevan session ajalta. Tällöin aiemmin tehty haku voidaan suorittaa nopeasti.

Listanäytöllä käytettävät kentät riippuvat ko. käyttötatapauksen tapauslistan ulkoasusta.

Jos käyttäjällä on enemmän kuin yksi käyttötapaus profiilissaan, käyttäjä voi valita käytettävän käyttötapauksen käyttötapaus valintalistalta. Tällöin tapauksen listanäyttö ja/tai muokattava tapaus voi olla hyvinkin erilaiset. Katso lisätietoja Parametrit - Käyttötapaukset.

Tapauksen listaikkunassa on myös rivin toiminto valikko, joka sisältää tapaukselle tehtävät toiminnot.

Katso myös:

Listaikkunan yleiset toiminnot