Tapaushistorian katselu

Tapaukselle suoritettavat toiminnot generoivat tapaukselle automaattisesti historiarivin. Historia välilehdellä tapauksen muokkausdialogilla nähdään tapaukselle tehdyt toiminnot kokonaisuudessaan. Tällöin tapauksia käsittelevät henkilöt ovat selvillä tapauksen historiasta, mahdollisista tiloista ja aiemmista vastuuhenkilöistä.

Asiakkaiden sähköpostivastaukset voidaan tuoda myös tapaukselle historiariveiksi. Uuden tapauksen saapuessa asiakkaalle voidaan lähettää automaattinen viesti Requestesta, jolloin asiakkaan vastatessa siihen, vastaus tuodaan ko. tapaukselle. Tätä toimintoa varten järjestelmään määritellään sähköpostitilit Parametrit - Viestiasetukset dialogilla.

Jokainen käyttäjä voi muokata historiariviä valitsemalla historiarivin ja painamalla muokkaa painiketta. Historiarivin voi poistaa ne käyttäjät joilla on siihen riittävät oikeudet.

Katso myös:

Toimintojen suorittaminen tapaukselle