Sisällysluettelo

Asiakkaan tiedot

Järjestelmän pääkäyttäjä määrittelee Tiedot välilehdellä käytettävät kentät ja niiden järjestyksen. Tiedot välilehdellä voi olla myös vapaamuotoisia kenttiä.

Tiedot välilehti sisältää oletuksena seuraavat kentät:

Kenttä Selitys
Asiakkaan id * Ohjelmiston sisäinen asiakastunnus
Asiakasnumero Vapaasti määriteltävä asiakastunnus. Voidaan käyttää hyväksi esimerkiksi tietojen siirrossa kahden eri järjestelmän välillä.
Nimi * Asiakasyrityksen nimi. Itse rekisteröityneen yksityishenkilön (Self-registered private person) nimeä ei voi muuttaa tästä kentästä. Mikäli haluat muuttaa nimeä, muuta yhteyshenkilön nimeä.
Osoite 1 Vapaasti käytettävä lähiosoitekenttä 1
Osoite 2 Vapaasti käytettävä lähiosoitekenttä 2
Osoite 3 Vapaasti käytettävä lähiosoitekenttä 3
Postinumero Postinumero
Postitoimipaikka Postitoimipaikka
Maa Maa
Puhelinnumero Yrityksen vaihteen numero
Fax -numero Yrityksen fax-numero
Tila Aktiivisuus-valinta, valittavana olevat arvot ”Aktiivinen” ja ”Ei aktiivinen”. Määrittelee onko asiakas valittavissa tapaukselle vai ei. Kun asiakas deaktivoidaan, myös ko. asiakkaan yhteyshenkilöt deaktivoituvat. ”Ei aktiivinen” -arvo voidaan määritellä asiakkaalle esim. silloin, kun asiakkuussuhde päättyy. Kokonaan tietoja ei voi poistaa, jos asiakas liittyy olemassaoleviin tapauksiin. Jos asiakasrakenne on hierarkkinen, ja ylimmän tason asiakas deaktivoidaan, myös alitoimipisteet (unit) ja niiden yhteyshenkilöt deaktivoituvat.
Info Yleistä tietoa asiakkaasta