Sisällysluettelo

Asiakkaan tehohaun rajausmahdollisuudet

Eri tyyppisillä kentillä on erilaiset rajausmahdollisuudet Asiakkaan tehohaku -ikkunassa. Hakuehdot "Sisältää arvon" ja "Ei" ovat kuitenkin kaikille kentille yhteisiä hakuehtoja

"Ei" tarkoittaa sitä, että jos käytät hakuehtona esimerkiksi Versio -kenttää ja hakuehtoa "Ei", haetaan kaikki ne asiakkaat, joille ei ole toimitettu valittua versiota.
"Sisältää arvon" tarkoittaa sitä, että hakuehdoksi määritelty kenttä sisältää arvon. Jos haluat löytää ne asiakkaat, joilla ei jossain kentässä ole arvoa, valitse ensin hakuehto ja sen jälkeen valitse sekä "Sisältää arvon" että "Ei".Kentän tyyppi Rajausehdot
Teksti -kentät Tekstikentistä tietoa voi hakea määrittelemällä tekstin, jonka on löydyttävä jostain kohti kenttää ("Sisältää tekstiä") tai antamalla tekstikentän tarkan arvon ("Tarkka arvo on"). Hakuehtoa "Alkaa" voi käyttää esimerkiksi kun halutaa löytää asiakkaat, joiden postinumero alkaa 90.
Kokonais-/Desimaaliluku Asiakkaan tehohaussa numeraalisten kenttien rajausehdot ovat samanlaiset kuin tapausten tehohaussa. Voidaan hakea esimerkiksi asiakkaita joilla on tietty arvo hakukentässä, tai arvo on tietyllä välillä.
Alasvetovalikot ja monivalintalistat Voidaan rajata joko yhdellä tai useammalla arvolla, jolloin haussa käytetään TAI-ehtoa. Valitaksesi useamman hakuehdon, paina CTRL ja valitse haluamasi hakuehdot. Jos haluat etsiä kaikilla arvoilla, valitse "Kaikki".
Aikakentät On mahdollista valita hakukriteeriksi tarkka päivämää tai päivämääräväli Kalenteri -ikkunassa. Myös arvoja tällä viikolla, viime viikolla, tässä kuussa, viime kuussa, tänä vuonna ja viime vuonna voi käyttää hakuehtona. On myös mahdollista verrata päivämääräkentän arvoa kuluvaan päivään ja aikaan.
Päivämäärä Rajausehto on muuten samanlainen kuin aikakenttien haussa, paitsi hakuehtoa "Arvo verrattuna tähän päivämäärään ja kellonaikaan" ei ole valittavissa.