Sisällysluettelo

Asiakkaan pikahaku

Etsi asiakkaat -ikkuna voidaan avata Asiakas listaikkunasta työkalupalkin Kiikarihaku -painikkeella.

"Etsi" -haun avulla voidaan nopeasti hakea näytölle asiakas käyttäen hakukriteerinä nimeä, tyyppiä tai toimitettuja tuotteita.

Etsi -ikkuna sisältää seuraavat kentät:

Kenttä Selitys
Asiakas Tähän kenttään voi syöttää koko asiakkaan nimen tai osan siitä. Jos esimerkiksi haetaan sanalla company, löytyvät kaikki ne asiakkaat, joiden nimessä esiintyy sana company. Esimerkiksi löytyisivät yritykset: System Company Ltd, Company-X Ltd jne. Hakukriteerinä voidaan käyttää myös asiakasnumeroa (=Cust.number), joka on linkki toisen järjestelmän asiakaskantaan.
Asiakastyyppi Valittavissa on järjestelmään määritellyt organisaatiotyypit.
Tuotteet Jos halutaan löytää ne asiakkaat, joille on toimitettu tietty tuote, voidaan Tuotteet-listalta valita haluttu tuote/tuotteet. Jos halutaan hakea kerralla useammalla tuotteella, voi useita tuotteita valita painamalla Ctrl-näppäintä ja valitsemalla tuotteet hiirellä. Jos useita tuotteita on valittuna, haku löytää kaikki ne asiakkaat, joille on joku valituista tuotteista toimitettu. Esimerkiksi jos valitaan tuotteet A ja B, haku löytää kaikki ne asiakkaat, joille joko tuote A, tuote B tai molemmat on toimitettu.
Versiot Jos halutaan rajata toimitustietojen perusteella tehtävää hakua käyttäen versiotietoja, voidaan myös versio valita tästä listasta. Tähän listaan haetaan kaikkien niiden tuotteiden versiot, jotka on valittu Tuotteet-listalta. Jos valitaan useita versioita, haku löytää kaikki ne asiakkaat, joille on toimitettu jokin valituista versioista.


Katso myös:


Tuotteet -välilehti