Sisällysluettelo

Asiakastietojen muokkaus

Muokkaa yritystä -ikkuna voi olla nimeltään myös jokin muu. Tämä riippuu siitä minkätyyppisen asiakkaan tiedot avattiin Asiakkaat listaikkunassa. Valittavissa olevat toiminnot riippuvat myös siitä, minkätyyppisen asiakkaan tietoja ollaan muokkaamassa. Lisätietoja eri tyyppisistä asiakkaista katso Asiakkaan määritelmä.

Asiakastietoja muokataan joka kerta, kun asiakkaalle halutaan lisätä toimitustietoja. Myös muuttuneet yhteystiedot päivitetään Asiakkaan muokkaus -ikkunassa

Asiakkaan muokkaus -ikkuna avataan valitsemalla hiirellä haluttu asiakas id kentästä.

Asiakas voidaan merkitä ei aktiiviseksi jos esimerkiksi asiakkuus on päättynyt, tai asiakasorganisaatiota ei enää ole. Asiakas merkitään ei aktiiviseksi valitsemalla asiakkaan Tila -kenttään arvoksi Ei aktiivinen. Ei aktiivista asiakasta ei voi valita tapaukselle eikä asiakkaan yhteyshenkilöitä ole valittavissa tapauksen Ilmoittaja -kenttään. Yhteyshenkilöt siis muuttuvat ei aktiiviseksi samalla kun asiakas de-aktivoidaan. Myös kaikki asiakkaan toimipisteet muuttuvat ei aktiiviksesi, kun ylemmän tason asiakas muutetaan ei aktiiviseksi.

Muutokset tallennetaan, kun painetaan Tallenna -painiketta. Toimitukset, toimpisteet ja yhteyshenkilöt tallennetaan, kun ko. dialogilla painetaan Tallenna -painiketta.


Katso myös:


Muokkausnäyttöjen yleiset toimintopainikkeet
Toimipisteiden lisäys
Toimitusten lisäys
Yhteyshenkilöiden lisäys
Liitetiedostojen lisäys
Vapaamuotoiset kentät