Uusi palvelutasosopimus

Uusi palvelutasosopimus -ikkunassa käyttäjän tulee valita pohja, jolle asiakkaan palvelutasosopimus perustuu. Huomaathan että palvelutasosopimuksia voidaan ylläpitää pelkästään java käyttöliittymällä!

Uusi palvelutasosopimus -ikkuna sisältää seuraavat kentät ja painikkeet:

Kenttä/painike Selitys
Pohja Pohja, jolle uusi sopimus perustuu. Valittavissa olevat arvot ovat kaikki järjestelmään syötetyt palvelutasosopimuspohjat.
OK... painike Sulkee ikkunan ja avaa Uusi asiakkaan palvelutasosopimus -ikkunan sopimuksen luontia varten.
Peruuta... painike Sulkee ikkunan. Sopimusta ei luoda
Opaste... painike Avaa opasteen.

Katso myös:

Palvelutasosopimuspohjat
Palvelutasosopimuspohjan asetukset