Liitetiedoston lisätietoa

Liitetiedostot tallennetaan hakemistoon joka on määritelty RequesteServerin db.properties tiedostoon. Määritys tehdään asennuksen yhteydessä.

Liitteitä ei tallenneta tapauksen nimellä, vaan liite nimetään oheisten sääntöjen mukaisesti:

PREFIX_ID_ORDERNUMBER.ATT, jossa

Etuliite 0=viesti, 1=tapaus, 2=asiakas, 3=tuote, 4=FAQ, 5= SLA, 6=rakenneosa
ID Sisäinen tunnistenumero liitteelle/td>
Järjesteysnumero Liitteen sisäinen järjestysnumero
.ATT Requesten liitteen tyyppi

Liitteiden käsittelyn yhteydessä voidaan määritellä sovellus jolla liitetiedosto avataan. Tämä tapahtuu avaa sovellus toiminnon avulla liitetiedostot välilehdellä java käyttöliittymällä.

Katso myös:

Liitetiedoston lisäys
Liitetiedoston muokkaus
Liitetiedoston poisto