Etsi tuote

Etsi tuote dialogia käytetään jokaisella tuotteen haku dialogilla jos mitään hakuehtoja ei ole annettu tai hakuehtojen perusteella löytyy useampi tuote.

Etsi tuote dialogi sisältää seuraavat hakuehdot: tuotekoodin, tuotteen nimen, tuoteperheen ja tuotetyypin.

Huomaa! Jos käyttötapaus sisältää tuotteeseen/tuoteperheeseen liittyviä rajauksia, haku kohdistuu niihin tuotteisiin/käyttötapauksiin jotka on sallittu käyttötapauksella. Jos rajaavana ehtona on toimitetut tuotteet, haku rajoitetaan niihin tuotteisiin jotka on toimitettu asiakkaalle.

Kenttä Selitys
Tuotekoodi Voit kirjoittaa tuotteen tuotekoodin tai osan tuotekoodista.
Tuotteen nimi Voit kirjoittaa tuotteen nimen tai osan tuotteen nimestä.
Tuoteperhe Valintalista josta käyttäjä voi valita yhden tai useamman tuoteperheen hakuehdoksi. Jos haluat valita useamman tuoteperheen kerralla, paina CTRL painike pohjaan ja valitse hiirellä halutut tuoteperheet listalta.
Tuotetyyppi Valintalista josta käyttäjä voi valita yhden tai useamman tuotetyypin hakuehdoksi. Jos haluat valita useamman tuotetyypin kerralla, paina CTRL painike pohjaan ja valitse hiirellä halutut tuotetyypit listalta.
Tuotelista (vain yksi tuote saatavilla) Tuotelista josta nähdään kaikki haetut tuotteet aakkosjärjestyksessä.
Tuotelista (useampi tuote saatavilla) Tuotelista josta nähdään kaikki haetut tuotteet aakkosjärjestyksessä.
Toiminto Selitys
OK Valitsee tuotteen ja sulkee dialogin.
Peruuta Sulkee dialogin ilman muutoksia.
Etsi Etsi tuotteet.

Katso myös:

Tapauksen muokkaus