Käyttäjän kirjautuminen

Ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä käyttäjän täytyy syöttää yhteysparametrit.
Tämän jälkeen käyttäjä kirjautuu järjestelmään käyttäen käyttäjätunnusta sekä salasanaa. Järjestelmän käyttöönoton yhteydessä käyttäjät lisätään käyttäjärekisteriin.

Käyttäjä voi vaihtaa salasanansa painamalla Salasana painiketta jos LDAP integrointi ei ole käytössä. Jos käyttäjällä on oikeus muokata käyttäjiä, käyttäjien tunnukset voidaan vaihtaa käyttäjät valikossa, salasanatoiminnon avulla.

On suositeltavaa että käyttäjät vaihtavat järjestelmän pääkäyttäjän luoman salasanan heti ensimmäisen kirjautumisen jälkeen.

Kirjautuminen sisältää seuraavat vaiheet:

1. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Paina OK painiketta.
2. Jos kirjoitit väärän käyttäjätunnuksen tai salasanan, saat ilmoituksen siitä. Käyttäjätunnus ja salasana ovat merkkikokoriippuvaisia joten tarkista että kirjoitat tunnukset oikein.
Käyttäjätunnus voi olla 1 - 100 merkkiä pitkä ja salasana 4 - 30 merkkiä pitkä.
Jos LDAP Integrointi on käytössä, käyttäjä kirjautuu järjestelmään windows tunnuksilla
3. Jos automaattinen sisäänkirjautuminen on sallittu, käyttäjä voi valita Salli automaattinen kirjautuminen valinnan. Tällöin käyttäjän ei tarvitse syöttää erikseen käyttäjätunnusta ja salasanaa, sillä käyttäjän kirjautumistiedot tallennetaan tietokoneelle cookiena. On suositeltavaa että tämä sallitaan jos käyttäjällä on oma henkilökohtainen tietokoneensa.

Huomaa: Sisäänkirjautumisen jälkeen tarkistetaan sisäänkirjautuneiden käyttäjien määrä. Jos sisäänkirjatuneiden määrä ylittää lisenssissä sallitun määrän, pääsy järjestelmään evätään.