Lisää viesti

Lisää viesti dialogilla voit lisätä uusia viestejä toiminnon suorittamisen yhteydessä

Lisää viesti dialogi sisältää seuraavat kentät ja painikkeet:

Kenttä Selitys
Nimi * Valitse viestitoiminnon nimi.Mahdolliset viestitoimintojen vaihtoehdot haetaan viestitoiminnoista joille on määritelty kyseessä oleva toiminto.
Mahdollinen vastaanottaja Listalla näytetään henkilöt joille viesti voidaan lähettää. Listalla valitaan haluttu (halutut) vastaanottaja(t) hiirellä ja siiretään nuolinäppäimellä oikealla puolella olevaan Valitut vastaanottajat laatikkoon.
Valitut vastaanottajat * Tässä laatikossa nähdään viestin vastaanottajat. Vähintäänkin yksi vastaanottaja täytyy olla määriteltynä.
OK painike Lisää uuden rivin Lisää viesti dialogille ja sulkee tämän dialogin.
Peruuta painike Uutta riviä ei lisätä Lähetä viesti dialogille. Lisäksi sulkee dialogin.

Katso myös:

Lähetä viesti dialogi
Viestipohjat
Viestitoiminnot
Viestitoiminnallisuus