Viestin muokkaus

Viestiä voidaan esikatsella ja muokata ennen lähetystä. Viesti nähdään sellaisena kuin se lähetetään vastaanottajalle. Tarpeen mukaan viestin tekstiä voidaan muokata sekä viestille voidaan valita uusia vastaanottajia tai poistaa olemassa olevia vastaanottajia.

Huomaa: Jos muokkaat jonkin kentän tekstiä viestipohjalla, ja hyväksyt muutokset, viesti lähetetään niine muutoksinee mitä tehtiin. Jos taas muokkaat viestin tekstiä ja sen jälkeen palaat muokkaamaan toiminnon tekstiä, niin toiminnossa tehdyt muutokset eivät päivity enää lähtevälle viestille.

Etsi toiminnon avulla viestille voidan hakea vastaanottajia vastaanottaja, kopio ja piilokopio kenttiin käyttäjärekisteristä.
Sähköpostiosoite voidaan lisätä kenttiin joko kirjoittamalla sähköpostiosoite kokonaan tai osa sähköpostiosoitteesta. Tällöin etsi toiminnon jälkeen näytetään ne henkilöt joiden nimestä löytyy edellä mainittu määritys.

Muokkaa viestiä dialogi sisältää seuraavat kentät ja painikkeet:

Kenttä/painike Selitys
Tekijä * Henkilö joka lähettää viestin.
Vastaanottaja * Viestin vastaanottaja. Jos haluat lisätä toisen vastaanottajan, käytä vastaanottajien välissä joko puolipistettä tai pistettä. Painamalla etsi painiketta henkilön nimen jälkeen henkilölle haetaan sähköpostiosoite käyttäjärekisteristä.
Kopio Viestin kopion vastaanottaja. Jos haluat lisätä toisen vastaanottajan, käytä vastaanottajien välissä joko puolipistettä tai pistettä. Painamalla etsi painiketta henkilön nimen jälkeen henkilölle haetaan sähköpostiosoite käyttäjärekisteristä.
Piilokopio Viestin piilokopion vastaanottaja
Otsikko * Viestin otsikko
Kuvaus * Viestin kuvaus
OK painike Hyväksyy viestiin tehdyt muutokset ja sulkee dialogin.
Peruuta painike Peruuttaa tehdyt muutokset ja sulkee dialogin.

Viestitoiminnot
Lähetetyt sähköpostiviestit
Viestien liitetiedostojen muokkaus