Table of contents

Lähettyjen sähköpostien katselu

Lähetettyjä sähköposteja voidaan katsella, etsiä ja poistaa lähetyt sähköpostit listanäytöltä. Lähetetyt sähköpostit löytyy navikointipuusta. Sähköpostien oletusnäkymänä käytetään "Tämänpäiväiset viestit". Samalle listalle päästään myös tapauksen muokkaustilassa painamalla tapaus painiketta. Tällöin listalla nähdään vain ko. tapaukseen liittyvät lähetetyt sähköpostit.

Käyttäjät joilla on "Näytä kaikki viestit" käyttöoikeus, näkevät kaikki järjestelmästä lähetetyt sähköpostit. Käyttäjät, joilla ko. käyttöoikeutta ei ole, näkevät profiiliinsa määriteltyjen käyttötapauksien puitteissa lähetetyt viestit. Jotta käyttäjä voi poistaa lähetettyjä sähköposteja, käyttäjällä täytyy olla "Poista viestit" käyttöoikeus. Lisätietoja, katso käyttöoikeudet.

Katso myös:

Listaikkunan yleiset toiminnot
Lähetyt sähköpostit