Lisää kenttiä

Tämä ikkuna avautuu Vapaamuotoiset välilehdet -ikkunasta..

Lisää kenttiä -ikkunassa voit valita olemassaolevista vapaamuotoisista kentistä kentän Uusi/muokkaa Asiakasta/Käyttäjää/Tuotetta -ikkunaan.

Tässä ikkunassa näytetään vain ne kentät, joita ei vielä ole lisätty yhdellekään välilehdelle asiakas/käyttäjä/tuote -ikkunassa. Kaikki vapaamuotoiset kentät on listattu Vapaamuotoiset kentät -ikkunassa.

Uusi/Muokkaa asiakas -ikkunaan on mahdollista lisätä ns. näkymä-välilehti. Näkymä-välilehdellä näkee nopeasti ko. asiakkaan raportoimat tapaukset. Lisätietoa näkymä-välilehdestä katso opaste.

Lisää kenttiä -ikkuna sisältää seuraavat kentät ja painikkeet:

Kenttä/Painike Selitys
Kentän nimi Tässä sarakkeessa listataan ne kentät, jotka on mahdollista lisätä välilehdelle. Voit valita useamman kentän kerralla pitämällä CTRL-näppäin pohjassa ja valitsemalla halutut kentät hiirellä.
OK-painike Sulkee ikkunan ja lisää valitut kentät muokattavana olevalle välilehdelle
Peruuta-painike Sulkee ikkunan, muutoksia ei tallenneta.