Rakenneosamallit

Rakenneosamallit-ikkunassa voi luoda uuden rakenneosamallin, tai muokata olemassaolevaa mallia. Tämä ikkuna voidaan avata myös Rakenneosatyypit-ikkunasta.

Rakenneosamallit-ikkuna sisältää seuraavat kentät ja painikkeet:

Kenttä Selitys
Tyyppi * Tämä pudotusvalikko sisältää kaikki rakenneosatyypit. Mallit, jotka näytetään tässä ikkunassa, ovat valitun rakenneosatyypin malleja.
Malli Valitun rakenneosatyypin mallien nimet.
Sulje-painike Sulkee ikkunan.
Opaste-painike Avaa opasteen.
Uusi-painike Avaa Uusi rakennosamalli-ikkunan.
Muokkaa Avaa rakennosamallin muokattavaksi.
Kopioi Avaa Kopioi-ikkunan,jossa voidaan antaa nimi uudelle, kopioidulle mallille.
Poista Poistaa valitun mallin. Mallia ei voi poistaa, jos sitä on käytetty rakenneosassa, tai jos sitä käytetään hakukriteerinä näkymässä.

Katso myös:

Rakenneosien hallinnan asetukset