Tapausten listaikkunan ulkoasu

Tapausten listaikkunan ulkoasu -ikkunassa määritellään mitä kenttiä näytetään tapausten listanäytöllä, ja missä järjestyksessä. Huomaa, että tämä on vain oletusjärjestys , käyttäjä voi vielä muokata kenttien järjestystä ja tallentaa muutokset. Listanäytön ulkoasu on käyttötapauskohtainen.

Huomaa: Mitä useampi kenttä valitaan listanäytölle, sitä hitaampi on tapauslistan lataaminen näytölle.

Tapausten listaikkunan ulkoasu -ikkuna sisältää seuraavat kentät ja painikkeet:

Kenttä/Painike Selitys
Mahdolliset kentät Sisältää kaikki kentät,jotka on määritelty tapausnäyttöjen ulkoasu -parametrissä käytettäviksi ko. käyttötapauksella.
Näkyvät kentät * Mitkä kentät näytetään Tapausten listanäytöllä. Kentät valitaan siirtämällä kenttä Mahdolliset kentät -listalta Näkyvät kentät -listalle nuolipainikkeella.
Nuoli oikealle -painike Käytä Nuoli oikealle painiketta siirtämään kenttä Mahdollliset kentät -listalta Näkyvät kentät -listalle. Jos haluat siirtäää useamman kentän kerralla, pidä CTRL-painike alhaalla ja valitse kentät hiirellä.
Nuoli vasemmalle -painike Käytä Nuoli vasemmalle painiketta poistaaksesi kenttä Näkyvät kentät -listalta.
Siirrä ylös/alas -painikkeet Näiden painikkeiden avulla voit muuttaa Tapausten listanäytöllä näytettävien kenttien järjestystä.
OK-painike. Tallentaa muutokset ja sulkee ikkunan.