Sisällysluettelo

Yrityksen tiedot

Yrityksen tiedot -ikkunassa määritellään sisäisen yrityksen tiedot.Yrityksen tiedot dialogilla käytettävät kentät määritellään Organisaatiotyypit dialogilla joten sisältö vaihtelee yrityksittäin. Tyypillisesti dialogi voi sisältää seuraavat välilehdet:

Yrityksen tiedot pitää täyttää ennenkuin käyttäjiä voidaan syöttää Requesteen.

Tiedot-välilehti Sisältää yrityksen yhteystiedot.

Tuotteet-välilehti sisältää yritykselle toimitetut tuotteet.

Yhteyshenkilöt-välilehti sisältää yrityksen käyttäjät.

Ali-toimipisteet-välilehti
Ali-toimipisteet-välilehdellä voidaan selata kaikkien yrityksen alitoimipisteiden tai osastojen tietoja. Kyseiseltä näytöltä voidaan myös luoda uusia alitoimipisteitä. Uusi-painikkeella päästään samanlaiseen näyttöön kuin miltä lähdettiinkin, ainoastaan yläpalkissa on eroa. Siellä näkyy teksti Uusi ali-toimipaikka - [yrityksen nimi] Alitoimipisteiden tai osastojen nimet kannattaa luoda niin, että nimessä näkyy sekä konsernin nimi, että alitoimipisteen/osaston nimi. Esimerkiksi, yrityksellä Sysart voi olla toimipisteet Oulussa ja Helsingissä. Silloin luodaan yritys Sysart ja lisätään sille alitoimipisteet Sysart/Oulu ja Sysart/Helsinki.

Palvelutasosopimus-välilehti
Välilehti on mahdollista lisätä jos yrityksellä on SLA optio käytössä. Sisäisellä yrityksellä voi olla 0-n kappaletta palvelutasosopimuksia. Esimerkiksi sisäinen IT voi haluta seurata palvelunsa tehokkuutta yrityksensä työntekijöille.