Lisenssit

Requesten Lisenssit-ikkunan avulla hallinnoidaan kiinteitä lisenssejä. Jos käyttäjäorganisaatiolla ei ole yhtään kiinteää lisenssiä, käyttäjä voi tässä ikkunassa tarkistaa kelluvien lisenssien kokonaismäärän.

Lisenssit-ikkuna sisältää seuraavat kentät ja painikkeet:

Kenttä/Painike Selitys
Sisäiset käyttäjät Lista käyttäjistä, joille kiinteä lisenssi voidaan antaa.
> Tämän painikkeen avulla voidaan antaa valitulle käyttäjälle kiinteä lisenssi. Jos kaikki kiinteät lisenssit ovat jo käytössä, painike on disabloitu.
< Tämän painikkeen avulla voidaan valitulta käyttäjältä poistaa kiinteä lisenssi. Jos sallittu määrä muutoksia/vuosi on jo tehty, on painike disabloitu.Muutosten määrä/vuosi on sama kuin kiinteiden lisenssien määrä.
Kiinteän lisenssit haltijat Lista käyttäjistä, joille on kiinnitetty kiinteä lisenssi. Jos Kiinteän lisenssin haltijat -lista on tyhjä, niin käyttäjä on joko kirjautunut ensimmäisen kerran sisään sen jälkeen, kun uusi kiinteitä lisenssejä sisältävä lisenssitiedosto on otettu käyttöön, tai organisaatiolla ei ole kiinteitä lisenssejä.
Kiinteät lisenssit yht. Kiinteiden lisenssien kokonaismäärä.
Vapaat kiinteät lisenssit Vapaiden kiinteiden lisenssien määrä.
Muutosten määrä Mahdollisten muutosten määrä. Lisenssin muutos tarkoittaa kiinteän lisenssin poistamista joltakin käyttäjältä ja sen jälkeen lisenssin antamista toiselle käyttäjälle. Muutoksia kiinteiden lisenssien listaan voi tehdä vuodessa saman verran kuin kiinteitä lisenssejä on.
Kelluvat lisenssit yht. Kelluvien lisenssien kokonaismäärä.
Seuraava mahdollinen muutos Päivämäärä, jolloin seuraava muutos voidaan tehdä. Näytetään vain, jos yhtään muutosta ei tällä hetkellä ole mahdollista tehdä.