Uusi/Muokkaa vapaamuotoista välilehteä

Uusi vapaamuotoinen välilehti/Muokkaa vapaamuotoista välilehteä ikkunan avulla voit määritellä, mitkä kentät näytetään Muokkaa asiakasta/käyttäjää/tuotetta -ikkunan itse luoduilla välilehdillä. Voit myös muuttaa kenttien järjestystä välilehdellä ja siirtää kentän välilehdeltä toiselle.

Uusi/Muokkaa vapaamuotoista välilehteä -ikkuna sisältää seuraavat kentät ja painikkeet:

Kenttä/Painike Selitys
Nimi Oletuskielen mukainen nimi välilehdelle. Tätä käytetään, jos välilehdelle ei ole annettu kieleistettyä nimeä
Nimi (<kielikoodi>) Kielikoodissa määritellyn kielen mukainen nimi välilehdelle.
Kentän nimi Tämä sarake sisältää niiden kenttien nimet, jotka on määritelty tälle välilehdelle.
OK-painike Tallentaa muutokset ja sulkee ikkunan.
Peruuta-painike Sulkee ikkunan tallentamatta muutoksia.
Opaste-painike Avaa opasteen.
Lisää-painike Avaa Lisää kenttiä -ikkunan jonka avulla voit valita ne kentät, jotka haluat sijoittaa tälle välilehdelle.
Poista-painike Poistaa valitun kentän ko. välilehdeltä. Huomaa: Kentän poistaminen välilehdeltä ei poista varsinaista kenttää tietokannasta, se vain poistaa kentän välilehdeltä.
Siirrä ylös/Siirrä alas -painikkeet Näiden painikkeiden avulla voit muuttaa kenttien järjestystä välilehdellä. Kentät näytetään samassa järjestyksessä kuin ne ovat tässä listassa.
Siirrä-painike Tämän painikkeen avulla voit siirtää kentän yhdeltä välilehdeltä toiselle. Mikäli haluat siirtää monta kenttää kerrallaan, pidä pohjassa Ctrl-näppäintä ja valitse haluamasi kentät hiirellä. Kun klikkaat tätä painiketta, avautuu Siirrä kenttiä -ikkuna, jossa voit valita sen välilehden, jolle haluat siirtää kentät.
Esikatselu-painike Tämän painikkeen avulla voit esikatsella välilehteä, jota olet luomassa/muokkaamassa.