Tulosta yhteenvetoraportti

Tulosta yhteenveto raportti -ikkunan avulla tulostetaan yhteenvetoraportti asiakaspalveluliittymän toiminnoista kerätyistä tilastollisista historiatiedoista. Raportti tulostetaan käyttäjän antamien aikajakson ja tyypin/tyyppien perusteella. Jos aikajaksoa ei valita, tulostetaan raportille valittujen osa-alueiden koko tilastollinen historiatieto.

Huomaa Kun käyttäjä avaa tämän dialogin, ovat kaikki osa-alueet, joista tilastotietoja kerätään, valittuina ja käyttäjän tulee itse poistaa ne valinnat, joiden hän ei halua tulostuvan raportille.

Ikkuna sisältää seuraavat kentät ja painikkeet:

Kenttä/Painike Selitys
Tulosta yhteenveto raportti aikaväliltä: Päivämäärästä: Päivämäärään: Aikaväli, jolta raportti tulostetaan

... -painike avaa kalenterin, josta vo valita päivämäärän.

Tulosta yhteenveto raportti seuraavista tapahtumista: Raportti voidaan tulostaa seuraavista tiedoista:

Sisäänkirjautumiset käyttäjien sisäänkirjautumiset asiakaspalveluliittymään valitulla aikavälillä.

FAQ FAQ:den haut annetulla aikavälillä

Tietämyskanta Tilastotiedot tietämyskannan artikkelien hauista. Valittavissa vain, jos Tietämyskanta-optio on Requeste lisenssissä.

Tietämyskanta-arvioinnit Annetut tietämyskannan artikkelien arvioinnit. Valittavissa vain, jos Tietämyskanta-optio on Requeste lisenssissä.

Tapaukset Haut tapaustietokantaan.

Aikayksikkö: Käytetään määrittelemään aikayksikkö, jonka mukaan raportille tulevat arvot kullekin seurattavalle osa-alueelle tulostetaan. Valittavissa olevat arvot ovat: Päivä, Viikko, Kuukausi ja Vuosi.

OK-painike Avaa Tulosta tilastoraportti -ikkunan jossa määritellään itse tulostukseen liittyvät tarkemmat asetukset ennenkuin raportti tulostetaan.

Peruuta-painike Sulkee ikkunan tallentamatta muutoksia. Raporttia ei tulosteta.

Opaste-painike Avaa Opasteen.