Rakenneosalistan pikahaun ulkoasu

Rakenneosalistan pikahaun ulkoasu -ikkunassa määritellään kentät, joita käytetään hakukriteerinä rakenneosalistaikkunassa.

Ikkuna sisältää seuraavat kentät ja painikkeet:

Kenttä/Painike Selitys
Mahdolliset kentät Valintalaatikko sisältää kaikki järjestelmään syötetyt rakenneosien kentät.
Hakukentät * Kentät, joita halutaan käyttää pikahaun hakukriteereinä, voidaan valita hiirellä Mahdolliset kentät –listalta ja siirtää Nuoli oikealle-painikkeella Näkyvät kentät –listalle. Vähintään yksi kenttä on valittava.
Nuoli oikealle -painike Tätä painiketta käytetään siirtämään haluttu kenttä Mahdolliset kentät listalta Hakukentät -listalle. Useita kenttiä voi siirtää kerralla painamalla Ctrl-näppäintä ja valitsemalla halutut kentät.
Nuoli vasemmalle -painike Tätä painiketta käytetään poistamaan kenttä Hakukentät -listalta.
Siirrä ylös/Siirrä alas -painike Painikkeiden avulla muutetaan hakukenttien järjestystä Etsi rakenneosa -ikkunassa.

Oletus hakukenttä*

Kenttä, jota käytetään hakukriteerinä rakenneosalistaikkunassa. Valittavissa olevat kentät kaikki rakenneosien kentät mukaanlukien vapaamuotoiset kentät. .