Valintalistat

Valintalistat -parametrissä määritellään kaikkien tapauksen alasvetovalikkojen sisällöt.

Tiedot näkyvät alasvetovalikoissa samassa järjestyksessä kuin Valintalistat -näytöllä. Valintalistan arvojoukoista, jotka voidaan määritellä käyttötapauskohtaisiksi, voidaan poistaa halutut arvot.

Muokkaa valintalistoja -ikkunassa on mahdollista määritellä jokainen pudotusvalikon arvo kaikilla järjestelmään määritellyillä kielillä. Jos joltakin arvolta puuttuu käyttäjän kielikoodin mukainen arvo, käytetään Oletus-kentässä määriteltyä arvoa.

Valintalista sisältää myös FAQ tyypit, joita käytetään Uusi FAQ -ikkunassa, Keskustelun aihealueet, jotka näytetään asiakaspalveluliittymän Keskustelupalstalla sekä Käyttäjien roolit ja Käyttäjäryhmät, joita käytetään, kun luodaan uutta käyttäjää.

Tietämyskannan artikkelin arvio, jonka käyttäjät antavat asiakaspalveluliittymässä, määritellään kentässä välilehdellä Arvio. Oletusarvot ovat 1 = hyödytön, 2 = hyödyllinen ja 3 = erittäin hyödyllinen. Käyttäjä ei voi muuttaa arvojen järjestystä, eikä poistaa niitä, mutta selityksen voi muuttaa.

Käyttöympäristöjä on mahdollista ryhmitellä käyttäen Ryhmä -painiketta, joka avaa Muokkaa valintalistaryhmiä. -ikkunan.

Huomaa: Yksittäistä valintalistariviä ei voi poistaa, mikäli tietoa on käytetty jollakin tapauksella tai toisessa parametrissä.

Katso myös:

Lista pudotusvalikkokentistä
Lista tapauksen kentistä