Sisällysluettelo

Läpimenoraportin luominen

Läpimenoraportteja voi luoda tapauksille.

Läpimenoraportin luominen vaatii seuraavat vaiheet:

1. Läpimenoraportin luonnissa avautuu perustietojen syöttämisen jälkeen Uusi läpimenoraportti -ikkuna, jossa määritellään Mistä Mihin raportti tulostetaan, sekä käytettävä ryhmittelykenttä. Raportille voidaan myös määritellä Tulosta yksityiskohdat, jolloin raportille tulostuu myös lista tapauksista, ei pelkästään läpimenoajat.
2. Valitse toiminto, josta läpimeno lasketaan. Kentässä on valittavissa kaikki tapauksen elinkaaressa määritellyt toiminnot. Myös valinnat Tapauksen luontipäivä ja Ensimmäinen toimenpide voidaan määritellä seurattaviksi toiminnoiksi. Tapauksen luontipäivä tarkoittaa sitä, että läpimenon laskenta aloitetaan siitä, kun tapaus on raportoitu. Ensimmäinen toimenpide tarkoittaa, että laskenta alkaa siitä, kun ensimmäinen toiminto suoritetaan tapaukselle.
3. Valitse toiminto, johon saakka läpimeno lasketaan. Valittavissa on kaikki Valintalistan Toiminto -välilehdellä määritellyt toiminnot. Valittavissa on myös toiminto Ensimmäinen toimenpide. Ensimmäinen toimenpide tarkoittaa, että läpimeno lasketaan siihen saakka, kun ensimmäinen toiminto on suoritettu tapaukselle.
4. Jos haluat tulostaa myös tapausten yksityiskohtia, valitse Tulosta yksityiskohdat.


Katso myös:


Läpimenoraportti - määritelmä
Miten läpimeno lasketaan
Esimerkki läpimenoraportista
Raporttien muokkaaminen