Raportin tulostaminen

Raporttien tulostaminen vaatii seuraavat vaiheet:

1. Valitse navigointipuusta joko Tapausraportit, Asiakasraportit, Tietämyskantaraportit tai Rakenneosa raportit.
2. Merkitse listalta haluamasi raportti ja valitse rivin toiminto pudotusvalikosta Tulosta
3. Tarkista näkymän hakuehdot ja muuta niitä tarpeen mukaan. Oletushakukriteerit määritellään tapausnäkymissä ja asiakasraportille asiakasnäkymissä. Raportilla käytettävä oletusnäkymä valitaan Raportin asetukset -ikkunassa. Huomaa että raportin tulostuksessa valitun käyttötapauksen kiinteä näkymä rajoittaa, mitä tapauksia raportille tulostuu. Myös käyttäjän profiilissa määritellyt asetukset määrittelevät mitä tapauksia/asiakkaita raportille tulostuu.
4. Voit muuttaa raportin otsikkoa muuttamalla Otsikko-kenttää. Oletuksena on raportin nimi.
5. Raportin voi tulostaa ascii-, csv- tai html -muotoon. Jos haluat tulostaa raportin tiedostoon, valitse tulostuksen muodoksi joko csv- tai ascii muoto.
7. Jos olet tulostamassa läpimenoraporttia (koskee vain tapausraportteja), voit muuttaa maa ja aikavyöhykeasetuksia, jos haluat nähdä ajat eri aikavyöhykkeen mukaisina ja/tai muuttaa työaika- ja pyhäpäiväasetuksia, joiden mukaan vasteajat lasketaan.
8. Paina Tulosta-painiketta.

Katso myös:

Raportin muokkaaminen
Raporttien poistaminen