Tiedostoon tulostaminen

Raportin voi tulostaa tiedostoon kolmeen eri muotoon: ASCII -tekstinä (.txt), pilkulla eroteltuun ASCII -muotoon (.csv) tai html -muotoon (.html tai.htm).

Kun valitaan Tulosta tiedostoon, on tulostettavalle tiedostolle annettava nimi. Nimen voi joko kirjoittaa suoraan kenttään, jolloin raportti tulostetaan ASCII -muodossa Requesten asennushakemistoon, tai painamalla Avaa tiedostojen hallinta -painiketta, joka avaa Tulosta tiedostoon -ikkunan. Tulosta tiedostoon -ikkunassa määritellään tulostettavalle tiedostolle nimi, tiedoston muoto sekä polku, johon tiedosto tallennetaan.

Kun raportti on tulostettu, voi sen avata muokattavaksi kaikilla yleisimmillä tekstinkäsittelyohjelmilla.

Katso myös:

Raportin tulostaminen