Sisällysluettelo

Käyttäjän pikahaku

Pikahaun yhteydessä käyttäjä voidaan hakea nimen perusteella. Myös käyttäjätunnusta, käyttäjätyyppiä tai profiilia voidaan käyttää hakuehtona.

Käyttäjän pikahakua ei näytetä jos käyttäjällä ei ole Näytä käyttäjät tai Muokkaa käyttäjää -käyttöoikeuksia. Tällöin kirjautuneen käyttäjän tiedot ovat pelkästään saatavilla. Näin ollen käyttäjä voi muokata omia käyttäjätietojaan kuten puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta.

Etsi käyttäjä sisältää seuraavat kentät:


Kenttä Selitys
Nimi Voit hakea käyttäjää koko nimen perusteella tai osittaisen nimen perusteella. Haku ei ole merkkikokorajoitteinen.
Käyttäjätunnus Voit hakea käyttäjää myös käyttäjätunnuksen perusteella.
Sähköposti Voit hakea käyttäjää koko sähköpostiosoitteen perusteella tai osittaisen sähköpostiosoitteen perusteella. Haku ei ole merkkikokorajoitteinen.
Puhelinnumero YVoit hakea käyttäjää koko puhelinnumeron perusteella tai osittaisen puhelinnumeron perusteella. Haussa tarkistaan myös matkapuhelinnumero kentän arvot.
Käyttäjäryhmä Haussa voidaan käyttää yhtä tai useampaa käyttäjäryhmää. Käyttäjäryhmät valitaan painamalla CTR painiketta ja valitsemalla haluttu ryhmä hiirellä.
Profiili Haussa voidaan käyttää yhtä tai useampaa profiilia. Profiili valitaan painamalla CTR painiketta ja valitsemalla haluttu profiili hiirellä.
Käyttäjän tyyppi Käyttäjiä voidaan hakea tyypin perustella. Käyttäjän tyypit ovat sisäinen käyttäjä, yhteyshenkilö tai itserekisteröitynyt käyttäjä.