Lista konfiguraatiotietokannan kentistä

Alla oleva lista kuvaa konfiguraatiotietokannassa käytettävissä olevat vakiokentät ja niiden oletusarvot. Oletusarvot uudelle rakenneosalle määritellään Uusi/Muokkaa rakenneosamallia -ikkunassa.

Huomaa: Konfiguraatiotietokantaan voi luoda myös omia, vapaamuotoisia kenttiä, joita ei ole esitelty alla.

Kentän nimi Kuvaus Valittavissa olevat oletusarvot
Rakenneosan id Rakenneosan yksilöivä numero tai nimi. Ei voi olla oletusta.
Asiakas Organisaatio, joka käyttää ko. rakenneosaa.

Ei oletusta, Sisäänkirjautunut asiakas tai Ylä-rakenne. Sisäänkirjautunut asiakas tarkoittaa, että kenttään tulee oletuksena sisäänkirjautuneen käyttäjän organisaatio. Ylä-rakenne tarkoittaa, että rakenneosan asiakkaaksi tulee sama kuin rakenneosalle merkityn ylä-rakenneosan asiakas..

Käyttäjä Rakenneosan käyttäjä

Ei oletusta, Sisäänkirjautunut käyttäjä ja Ylä-rakenneosa. Sisäänkirjautunut käyttäjä tarkoittaa, että käyttäjä-kenttään tulee oletuksena sisäänkirjautunut käyttäjä. Ylä-rakenneosa tarkoittaa, että käyttäjäksi tulee sama kuin rakenneosan ylä-rakenneosan käyttäjä.

Sarjanumero Rakenneosan sarjanumero. Ei voi olla oletusta.
Hankittu Päivämäärä, jolloin rakenneosa on hankittu. Oletusvaihtoehdot ovat Ei oletusta ja Tämänhetkinen päivämäärä.
Takuu päättyy Päivämäärä, jolloin rakenneosan takuu päättyy.

Ei oletusta ja Tämänhetkinen päivämäärä.

Hinta

Rakenneosan hinta. Ei voi olla oletusta

Tila

Rakenneosan tila, vaihtoehdot ovat Aktiivinen ja Ei aktiivinen. Oletus on aina Aktiivinen.
Poistettu käytöstä Päivämäärä, jolloin rakenneosa on poistettu käytöstä. Ei voi olla oletusta
Viimeksi muutettu Päivämäärä ja aika, jolloin rakenneosan tietoja on viimeksi muutettu. Ei muokattavissa oleva kenttä. Järjestelmä täyttää automaattisesti.

Viimeksi muuttanut

Käyttäjä, joka on viimeksi muuttanut rakenneosan tietoja. Ei muokattavissa oleva kenttä. Järjestelmä täyttää automaattisesti
Omistaja Organisaatio, joka omistaa rakenneosan. Voi olla eri kuin Asiakas.

Ei oletusta, Sisäänkirjautunut asiakas tai Ylä-rakenneosa.

Toimittaja Yrityksen nimi, jolta rakenneosan on ostettu. Ei voi olla oletusta
IP-osoite Rakenneosan IP-osoite. Voidaan käyttää etäyhteyden muodostamisessa. Ei voi olla oletusta
Info Lisätietoa rakenneosasta. No default possible.

Katso myös:

Rakenneosat