Uusi/muokkaa äänestyskohde dialogi

Uusi/muokkaa äänestyskohde dialogi sisältää seuraavat kentät:

Kenttä Selitys
Sessio * Kertoo mihin äänestyssessioon äänestyskohde kohdistetaan.
Uuden äänestyskohteen lisäyksessä käyttäjä voi valita pudotusvalikosta session jota ei ole vielä julkaistu asiakaspalveluliittymässä.
Tuote Listaa ne tuotteet johon äänestyssessio voidaan kohdistaa.
Alkaa Äänestyssession aloituspäivä.
Päättyy Äänestyssession lopetuspäivä.
Alkuperäinen tapauksen id Jos äänestyskohde lisättiin tapaukselta, tapauksen alkuperäinen id näytetään.
Syöttäjä * Äänestyskohteen syöttäjän nimi.
Luontipäivä * Äänesyskohteen luontipäivä.
Komponentti Komponentti johon äänestyssessio kohdistetaan. Ei pakollinen.
Kohde * Lyhyt kuvaus kohteesta. Jos äänestyssessio lisätään tapaukselta, tapauksen otsikko näytetään oletuksena. Voidaan muokata.
Kuvaus * Äänestyssession pidempi kuvaus. Jos äänestyssessio lisätään tapaukselta, tapauksen otsikko näytetään oletuksena. Voidaan muokata.

Katso myös:

Äänestyssessio