Usein kysytty kysymys (FAQ) - määritelmä

Käyttäjät voivat ylläpitää Usein kysytyt kysymykset -sivuja java tai web clientin käyttöliittymän kautta.

Usein kysytty kysymys (FAQ) on sellainen kysymys, jota asiakkaat kysyvät tuelta usein, ja josta siten kannattaa tehdä yleinen ohje. Asiakas voi voi katsella Usein kysyttyjä kysymyksiä Requesten asiakaspalveluliittymän FAQ -sivulla. Sisäiset käyttäjät voivat katsella FAQ:ta myös FAQ listaikkunassa.

Usein kysytyt kysymykset voidaan Requestessa luokitella FAQ tyypeittäin. Kun asiakas avaa FAQ sivun asiakaspalveluliittymässä, näytetään ensin tuotteittain FAQ tyypit , joista hän voi valita ne kysymystyypit, jotka häntä kiinnostavat. Kysymyksiä voi myös etsiä Hae FAQ -toiminnon avulla.

Usein kysyttyihin kysymyksiin on myös mahdollista liittää liitetiedostoja tarkentamaan vastausta. Liitetiedoston lisääminen tapahtuu liitetiedostot välilehdellä liitä tiedosto valinnan avulla. Liitetiedosto on automaattisesti julkinen, eli se on nähtävissä asiakaspalveluliittymän FAQ -sivulla.