Tulosta SLA lista

Tämän toiminnon avulla voidaan tulostaa lista kaikista asiakkaista, joille on liitetty palvelutasosopimuksia. Ikkuna avataan Asiakkaat -listaikkunan Asiakas-valikosta.

Huomaa: Raportin ulkoasu ei ole muokattavissa. Tiedot järjestellään sopimuksen päättymispäivän perusteella. Sopimukset, joilla ei ole päättymispäivää, tulostetaan viimeiseksi.

Tulosta SLA lista -ikkuna sisältää seuraavaat kentät ja painikkeet:

Kenttä/Painike Selitys
Tuloste Missä muodossa raportti tulostetaan; paperille (ei valittavissa web clientilla), HTML-, ASCII- vai CSV -muodossa.
Tulosteen polku Muille kuin paperille tulostettaville raporteille on määriteltävä polku, mihin raportti tallennetetaan sekä raportin nimi.
Otsikko Käyttäjän antama otsikko raportille.
Tulosta Jos tulostus on paperille, avaa käyttöjärjestelmä-spesifisen tulostusikkunan.
Esikatselu-painike Avaa Tulostuksen esikatselu -ikkunan.
Peruuta-painike Sulkee ikkunan tulostamatta listaa.