Näytä historian kentät (APL)

Näytä historian kentät (APL)-ikkunassa määritellään, mitkä toimintohistorian kentät näytetään Asiakaspalveluliittymässä, kun asiakas katselee tapauksen historiatietoja. Tällä samalla parametrilla määritellään myös, mitä toiminnon kenttiä näytetään sellaisilla raporteilla, joissa näytetään historian kenttiä. Raportteja voidaan tulostaa joko java/web clientin avulla tai asiakaspalveluliittymän kautta.

Ikkuna sisältää seuraavat kentät ja painikkeet:

Kenttä/Painike Selitys
Kenttä Tämä kenttä sisältää toiminnon kentän nimen.
Näkyvä Jos tämä kenttä valitaan, näytetään kenttä Asiakapalveluliittymässä.