Liitetiedoston muokkaus

Liitetiedosto voidaan avata katselua tai muokkausta varten.

Voit valita liitetiedoston avattavaksi merkitsemällä liitetiedoston ja valitsemalla Avaa merkitty rivin toiminnoista. Tämän jälkeen voit tallentaa tai avata tiedoston.

Liitetiedoston muokkaus vaatii seuraavat toimenpiteet:

1. Merkitse muokattava liitetiedosto ja valitse Avaa merkitty rivin toiminnoista liitetiedostot välilehdellä.
2. Tallenna liitetiedosto tietokoneellesi ja paina OK painiketta.
3. Muokkaa ja tallenna muutokset. Sulje ohjelma.
4. Poista alkuperäinen liitetiedosto merkitsemällä liitetiedosto ja valitsemalla Poista merkitty rivin toiminnoista. Tämän jälkeen lisää muokattu liitetiedoto painamalla browse/selaa painiketta. Liitä tiedosto
5. Tallena muutokset

Katso myös:

Liitetiedoston lisätietoa
Liitetiedoston lisäys
Liitetiedoston poisto