Asiakaspalveluliittymän asetukset

Asiakaspalveluliittymän asetukset -ikkunassa määritellään Requesten Asiakaspalveluliittymän asetukset. Tämä ikkuna avataan parametrit -valikosta.

Ikkuna sisältää seuraavat kentät ja painikkeet:

Kenttä/Painike Selitys
FAQ * Valittavissa olevat arvot:
Ei käytössä FAQ-linkkiä ei näytetä asiakaspalveluliittymän päävalikossa.
Vain rekisteröityneille käyttäjille Linkki näytetään vain, mikäli asiakas on kirjautunut sisään asiakaspalvelusivustolle. Huomaa, että jos käyttäjällä ei ole käyttöoikeuksissaan Näytä FAQ -oikeuksia, ei linkkiä näytetä.
Kaikille käyttäjille FAQ-linkki näytetään myös silloin, kun käyttäjä ei ole sisäänkirjautunut sivustolle. Jotta tämä valinta olisi mahdollinen, täytyy Kirjautumattomat käyttäjät -kentässä olla jotakin muuta kuin “Ei pääsyä”.
Jos FAQ:ta käytetään, täytyy FAQ-tyypit tarkistaa parametrista Parametrit – Valintalistat.
Keskustelupalsta * Valittavissa olevat arvot:
Ei käytössä Keskustelupalsta-linkkiä ei näytetä asiakaspalvelusivuston päävalikossa.
Vain rekisteröityneille käyttäjille Linkki näytetään jos käyttäjä on sisäänkirjautunut sivustolle. Käyttöoikeudet eivät vaikuta tähän linkkiin.
Jos keskustelupalstaa aiotaan käyttää, täytyy keskustelupalstojen aiheet (Keskustelun aihealueet) tarkistaa parametrista Parametrit – Valintalistat.
Keskustelut näkyvät sivuilla (päivää) * Tähän kenttään tulee syöttää arvo, jos keskustelupalsta otetaan käyttöön. Ohjaa sitä, kuinka kauan Keskustelupalsta-sivujen tietyt keskustelut näkyvät sivuilla.
Tapaukset * Valittavissa olevat arvot:
Vain rekisteröityneille käyttäjille Raportoi tapaus -linkki näytetään vain, mikäli käyttäjä on sisäänkirjautunut sivustolle. Huomaathan, että mikäli käyttäjän oikeudet eivät oikeuta muokkaamaan tapauksia, linkkiä ei näytetä.
Kaikille käyttäjille Linkki näytetään myös henkilöille, jotka eivät ole sisäänkirjautuneet. Jos tämä arvo on valittuna, täytyy Kirjautumattomat käyttäjät -kentässä olla jotakin muuta kuin “Ei pääsyä”.
Tietämyskanta * Valittavissa olevat arvot:
Ei käytössä Tietämyskanta-linkkiä ei näytetä asiakaspalvelusivuston päävalikossa.
Vain rekisteröityneille käyttäjille Linkki näytetään vain, mikäli käyttäjä on sisäänkirjautunut sivustolle. Huomaathan, että mikäli käyttäjän käyttöoikeudet eivät salli käyttäjän katselevan artikkeleita (Näytä Tietämyskanta), linkkiä ei näytetä.
Kaikille käyttäjille Linkki näytetään myös henkilöille, jotka eivät ole sisäänkirjautuneet. Jos tämä arvo on valittuna, täytyy Kirjautumattomat käyttäjät -kentässä olla jotakin muuta kuin “Ei pääsyä”.
Jos Tietämyskantaa aiotaan käyttää, täytyy artikkeleita olla lisättynä. Voit lisätä artikkeleita tapauslistaikkunan Tapaus-valikon Uusi tietämyskanta artikkeli-ikkunan kautta.
Tietämyskannan käyttötapaus * Tässä kentässä määritellään Tietämyskannan käyttötapaus, jota käytetään asiakaspalvelusivustolla. Käyttötapausta käytetään mm. määrittelemään, mitä kenttiä artikkeleista näytetään.
Pääsivun sähköpostiosoite Sähköpostiosoite, joka näytetään asiakaspalvelusivujen pääsivulla.
Kirjautumattomat käyttäjät * Valittavissa olevat arvot:
Ei pääsyä Käyttäjän täytyy aina kirjautua sisälle asiakaspalvelusivustolle, ennen kuin sivusto avataan.
Valitut palvelut Käyttäjä voi esimerkiksi selata FAQ- ja Tietämyskanta-sivuja sisäänkirjautumatta.
Kirjautumattoman käyttäjän käyttötapaus Käyttötapaus, tai käyttötapaukset joita käytetään, mikäli käyttäjä raportoi ongelmaa sisäänkirjautumatta.
Profiili uusille käyttäjille * Profiili, joka oletuksena laitetaan niille käyttäjille, joka luodaan asiakaspalvelusivuston kautta Muokkaa käyttäjiä -linkin avulla. Kenttään voidaan valita jokin tietty profiili tai arvo “Uuden käyttäjän luojan profiili”, joka tarkoittaa sitä, että käyttäjälle tulee sama profiili kuin henkilölle, joka luo uuden käyttäjän.
Uusien käyttäjien käyttäjäryhmä Käyttäjäryhmä, joka laitetaan oletuksena kaikille asiakaspalvelusivuston kautta luoduille käyttäjille. Jos oletusta ei haluta laittaa, voidaan kenttä jättää tyhjäksi.
Yhteenvetoraportin pohja Määrittelee mitä raporttipohjaa käytetään asiakaspalveluliittymän Selaa ilmoituksia –sivulla, kun halutaan tulostaa yhteenvetoraportti listanäytöllä sillä hetkellä olevista tapauksista.
Yksityiskohtaisen raportin pohja Määrittelee mitä raporttipohjaa käytetään asiakaspalveluliittymän Selaa ilmoituksia –sivulla, kun halutaan tulostaa yksityiskohtainen raportti listanäytöllä sillä hetkellä olevista tapauksista.
Tiedotteet käytössä Halutaanko luoda tiedotteita tietämyskannasta. Huom! Tietämyskanta täytyy olla käytössä, jotta tiedotteita voidaan luoda. Sisäiselle käyttötapaukselle täytyy myös lisätä ”Voimassa” sekä ”Tiedote” kentät jotta tiedotteita voidaan luoda. Tietämyskannasta voidaan luoda sekä sisäisiä että ulkoisia tiedotteita. Tiedotteita nähtävillä määrittelee montako tiedotetta näytetään asiakaspalveluliittymässä.
Luo RSS syöte Jos tiedote toiminto on käytössä, kaikista julkista tiedotteista voidaan luoda RSS syöte.